Tre nye smittetilfeller

Eggertsdottir, Harpa Björt Endret:11.02.2021 08:39

​Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet tre nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet.

To av de tre smittede er nærkontakter til tidligere kjent smittetilfelle. En person er smittet etter utenlandsopphold. Det er få nye nærkontakter

Det er med dette registrert totalt 256 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 11. februar), hvorav 51 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 11.02.2021 08:22