Alle ungdom i 2003-kullet får tilbud om koronavaksine

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:24.06.2021 16:08

Alle personer født i 2003 får nå tilbud om Pfizer-vaksine, ikke bare de som har fyllt 18 år. De som IKKE har registrert seg via kommunens hjemmeside, bør gjøre dette nå. Se hvilke grupper som fra fredag 25. juni selv kan booke time for vaksinasjon.

Fra fredag 25. juni åpner Øvre Eiker kommune for selvbooking for nye aldersgrupper (gruppe 10). Det er 18-24-åringer og 40-44-åringer som vil bli tilbudt vaksine samtidig i denne omgang.

I gruppen 18-24 år er det de yngste som først får tilbud om vaksine, siden smittetrykket er størst i denne gruppen for øyeblikket. I gruppen 40-44 år er det de eldste som først får tilbud om vaksine. Du får sms fra kommunen med innkalling når det er din tur. De første får sms fredag 25. juni. Får du ikke 25, juni, kan du regne med å få sms i løpet av de neste ukene. Når du får sms, gå inn og bestill time raskt for å sikre deg et tidspunkt som passer.

For å få sms med tid for vaksine, må du registrere deg i Helseboka. Registrer deg her.

Illustrasjonsfoto vaksine

Opprettet: 24.06.2021 13:31