Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Moro med Åpen hall i Skotselv

Juvet, Eilen Endret:29.10.2018 11:22

26. og 27. oktober var det ÅPEN HALL i Skotselv 2 dager på rad. Fredag var det for elevene i 7.-10.klasse, og lørdag for psykisk utviklingshemmede med ledsagere. Det ble mye moro!

Lørdag ble det servert gratis vafler og saft. Barna hadde det så gøy, og de dro hjem svette og gode! Neste ÅPEN HALL finner sted i Hokksund-hallen siste fredagen i november. Da åpnes den for alle i 5.-10.trinn. Det varer fra kl.18-21. I tillegg til alle aktivitetene denne helgen, vil det neste gang også være et stort hoppeslott der. 

Desember blir det ingen åpen hall fordi det er jul. Siste fredag i januar blir det ÅPEN HALL i Skotselv igjen. Da gjentar vi kiosksalget og øker med enda en ny aktivitet. Vi får da inn en hinderløype i tillegg til hoppeslott, luftballer, oppblåsbar dart, sumodrakter og paintball-kanon! 
KOM KOM KOM! Alle foreldre må legge dette inn på kalenderen og spre det til alle dere kjenner som har barn i alderen 5.-10.trinn. Uansett hvilken hall vi skal være i, er alle barn i denne aldersgruppen fra hele kommunen velkommen! 
 
Håper vi sees!
 
Hilsen Aktiv 365

                                    Sumodrakter
                                    
                                    Luftballer og dart
                                    Luftballer
                                    Hinderløype
                                                            Oppblåsbar dart
                                 Sumodrakter
                                 Hinderløype


Opprettet: 29.10.2018 11:17