Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Åpning av meråpent tilbud på Fiskum

Velle, Lene Myrvold Endret:08.05.2019 17:18

​Onsdag 8. mai åpnet biblioteket på Fiskum opp dørene for et meråpent tilbud til innbyggerne. Åpningen av tilbudet på Fiskum skjer nøyaktig et år etter at hovedbiblioteket i Hokksund også åpnet dørene for selvbetjening utenom vanlige åpningstider.

Er dere en småbarnsfamilie som har lyst til å ta en tur på biblioteket en søndag formiddag? Har du lyst til å starte en Biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsenlesesirkel med venner og ønsker deg et inspirerende lokale? Vil du sitte og jobbe med noe en kveld, i fred og ro? 

Ordfører Ann Sire Fjerdingstad foretok den høytidelige åpningen av det meråpne bibliotektilbudet sammen med biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsen. Det røde båndet ble klippet, og de fremmøtte kunne oppgradere lånekortene sine til nøkkelkort for den utvidede tilbudet.  

SFO ved Darbu skole stilte med flott sangopptreden og ble premiert med stor sjokoladekake og saft. Blant de fremmøtte var også representanter fra Fiskum grendeutvalg, som var godt fornøyd med at biblioteket nå blir enda mer tilgjengelig for bygdas innbyggere.

Et meråpent tilbud betyr at biblioteket vil være tilgjengelig for selvbetjening fra kl. 07.00 til 22.00 hver dag, alle dager i året. Det betjente tilbudet vil fortsette som i dag, med åpningstid mandager fra 08.30-15.00 og onsdager 14.00-19.00. 

Åpningen av meråpenttilbudet på Fiskum skjer som nevnt nøyaktig et år etter at hovedbiblioteket i Hokksund også åpnet dørene for selvbetjening utenom vanlige åpningstider. Siden åpningen i mai 2018 er det over 780 lånere som har registrert seg for å benytte det flotte tilbudet i Hokksund. Lånere som benytter seg av begge bibliotekene vil kunne låse seg inn med samme kort både i Hokksund og på Fiskum. 

Mange lånere fikk nytt lånekort med meråpen tilgang av bibliotekar Elin Rusten


Opprettet: 08.05.2019 16:48