Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Avslutningsfest for Sommerles 2018

Velle, Lene Myrvold Endret:03.09.2018 20:44

Lørdag 1. september var det duket for storslått avslutningsfest for lesekampanjen Sommerles på biblioteket i Hokksund. Trylleshow, boller og saft stod på menyen.​

​Alle deltakere under Sommerleskampanjen var invitert inn til festen, og over hundre store og små møtte opp på biblioteket Trylleshow med Knut Harald Sommerfeldtdenne formiddagen. I år har Øvre Eiker hatt 409 barn i alderen 6 til 13 år deltatt på lesekampanjen. 4085 bøker og hele 461 661 sider er lest siden kampanjen startet 1. juni. Tryllekunstner Knut Harald Sommerfeldt tryllet for alle de fremmøtte, noe som engasjerte og underholdt både barn og voksne!

Denne lørdagen markerte også oppstarten av arrangmentsrekken Løvelørdag, som er faste arrangement for barnefamiler på biblioteket i Hokksund hver lørdag kl. 12.

Etter trylleshowet var det høytidelig utdeling av diplom og premier til årets bokmerkevinnere. Biblioteket har en årlig tegnekonkurranse, der alle barn i kommunen kan tegne forslag til årets bokmerker. Tre av vinnerne hadde møtt opp for å hente diplomet sitt og se de nye bokmerkene ferdig trykket. I år, som tidligere, var det sendt inn veldig mange fine tegneforslag, og valget er alltid vanskelig! Vil du sikre deg et av de stilige bokmerkene, kan du stikke innom biblioteket på rådhuset eller en av filialene i Skotselv eller Darbu. 

Klikk her for å se alle arrangementer på biblioteket i høst

Tre av bokmerkevinnerne

Bokmerker 2018


Opprettet: 03.09.2018 14:42