Avslutningsfest for Sommerles

Velle, Lene Myrvold Endret:02.08.2019 10:09

​Mandag 2. september ønsker biblioteket i Hokksund å gjøre stas på alle de flinke Sommerles-deltakerne i kommunen. De inviterer derfor til storslagen avslutningsfest.

​Sommerles er en lesekampanje for barn i barneskolealder fra 1. juni til 30. august, og til nå har barna i Øvre Eiker lest over 4650 bøker. Det er 450 registrerte deltakere i kommunen.

Avslutningsfesten byr på utdeling av diplomer, boller, saft og et spennende forfatterbesøk. Barnebokforfatter og illustratør Barnebokforfatter Reidar KjelsenReidar Kjelsen er nok mest kjent som illustratør for "Otto Monster"-bøkene til Jon Ewo. Totalt har han gjennomillustrert nærmere 30 bøker/hefter, hvorav åtte er selvskrevne. De siste årene har Reidar Kjelsen hatt rundt 1400 forestillinger på norske skoler og bibliotek der han tegner og forteller, og er kjent for sine meget underholdende forestillinger.

I løpet av kvelden skal også årets nye bokmerker presenteres med en høytidelig premieutdeling til de fire barna som har tegnet vinnerbidragene.
For at det skal være diplom og boller til alle barn, er det påmelding til denne kvelden. Du kan melde deg på ved å kontakte biblioteket, enten på mail til Åsa Ringborg på asa.ringborg@oeiker.no eller på telefon 477 09 375.

Tid: Mandag 2. september kl. 18.
Sted: Biblioteket i Hokksund.

Sommerles 2019

Opprettet: 02.08.2019 09:58