På befaring ved Hoenselva og Hoensvannet

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:04.07.2019 11:06

​Mens mange slapper av på ferie, bruker kommunedirektøren tiden på å se hvordan kommunen kan gjøre områdene rundt Hoenselva og Hoensvannsdammen finere og mer tilgjengelige for innbyggerne i Øvre Eiker.

Kommunedirektør Trude Andresen med daglig leder i Øvre Eiker Energi, Arne Hanto Moen, ved Hoensvannsdammen som bygges ny.
Kommunedirektør Trude Andresen hadde med seg Morten Lauvbu og Øyvind Brechan Johnsen fra administrasjonen og Jon Olav Nedberg og Arne Hanto Moen fra Øvre Eiker Energi AS på en flere timer lang befaring tirsdag 3. juli.

De tok først turen til Hoenselva, der Øvre Eiker Energi og kommunen planlegger å gjøre området rundt den gamle dammen mer tilgjengelig for turgåere.

Så reiste følget til Hoensvannsdammen, der kommunen er i gang med å bygge en ny dam for å sikre dette flotte utfartsområdet for mange i Øvre Eiker.

Det er bare å glede seg til hvor flotte områdene blir å bruke når arbeidene er ferdige.

Befaring ved Hoensvannsdammen

Hele gruppa ved Hoensvannsdammen