Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Containerkafeen har åpnet for sommeren!

Velle, Lene Myrvold Endret:27.06.2018 16:03

Det er et par år siden sist Containerkafeen var åpen. Den gang lå den på friområdet til Hokksund u-skole. Nå har den fått ny plass ved siden av utlånssentralen BUA på den gamle ungdomsskoletomta og skal holde åpent ukas fire første dager gjennom sommeren. Tirsdag 26. juni var første åpningsdag!
Mellom kl. 12 og 20, mandag til torsdag, vil aktivitetskoordinator Anne Grethe Klunderud, sammen med diverse hjelpere, Containerkafeen er åpenbetjene både kafeen og utlånssentralen BUA.

I kafeen kan du kjøpe vafler, toast, mineralvann og is, mens BUA tilbyr deg aktivitetsutstyr til utlån, som sykler, skateboard, SUP, rulleskøyter, tur-utstyr og mye mer. Utstyret i BUA låner du helt gratis gjennom biblioteket, så alt du trenger for å låne er et lånekort! 

 

To av medarbeiderne i Containerkafeen og BUA, er Anna Viktoria Fredriksen og Eirik Stenshorne Sanden. De har registrert seg i prosjektet TRÅ TIL, som tilbyr ungdom fra 16 år å gjøre en samfunnsinnsats i minimum 40 timer, slik at de får et anbefalelsesbrev fra kommunen, signert av rådmann og ordfører. Dette anbefalelsesbrevet, også kalt “Letter of Recomandation”, kan brukes ved søknader til skoler i utlandet eller legges ved CV’en ved andre søknader.
 
Alle er hjertelig velkommen til å besøke både kafe og BUA i løpet av sommeren!
Følg gjerne BUA Øvre Eiker og U19Øvreeiker på Facebook for oppdatert informasjon.
Mega-sjakk er noe av det du kan finne på utenfor Containerkafeen.
Opprettet: 27.06.2018 15:10