Øvre Eiker Kommunale Eiendom KF søker daglig leder

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:20.11.2018 14:36

​Er du en beslutningssterk daglig leder, som motiveres av å etablere nye virksomheter? Da kan du være personen vi søker. Søknadsfristen er 25. november 2018.

Illustrasjonsbilde, foto pexels.comStyret i Øvre Eiker Kommunale Eiendom KF søker en daglig leder. Du må trives i grensesnittet mellom offentlig og privat virksomhet og ha dokumenterte resultater fra eiendomsforvaltning. Vi forventer også at du har kjennskap til kommunal virksomhet og beslutningsstruktur. Du må kunne utvikle selskapet i et tillitsfullt samarbeid med dine medarbeidere - samtidig som du skal kunne utvikle selskapets strategiske plattform, i nært samarbeid med styret.

Vi forventer at du er analytisk, systematisk - og at du er handlingsorientert og har gjennomføringskraft. Du må ha evnen til å bygge tillit innad i organisasjonen, hos selskapets leietagere og andre samarbeidspartnere. Du kommer til en spennende lederstilling i et nyetablert selskap hvor du vil få store muligheter til å sette ditt personlige preg på selskapets utvikling.

Fullstendig utlysning, klikk her.

Opprettet: 20.11.2018 14:23