Det blir delt legevaktordning i Øvre Eiker

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:19.05.2017 11:07

​Legevakt for innbyggerne i Øvre Eiker blir på Eikertun helsehus kl 16-23 på hverdager og kl 08-23 i helger og på helligdager, mens legevakt på nattestid blir på Kongsberg.

Kommunestyret 10. mai 2017, foto Lisa Selin​Spørsmål om hva slags legevakttilbud innbyggerne i Øvre Eiker skal få tilbud om, har vært gjenstand for politisk behandling i flere runder. Onsdag 10. mai ble saken endelig vedtatt av politikerne i kommunestyret.

Før saken skulle opp til behandling i formannskapet 26. april, hadde partiene i posisjonen og opposisjonen gått sammen og blitt enige om et forslag til delt legevaktordning mellom Øvre Eiker og Kongsberg. Det er dette forslaget som nå er blitt endelig vedtatt.

Les flere detaljer om saken, behandlingen i formannskapet og de ulike ordningene til legevakt.

Les hele den politiske saken.

Opprettet: 10.05.2017 18:28