Diggihjelpen i Øvre Eiker kommune - ny kafe tirsdag 10. april

Bergh, Anne-L Endret:06.04.2018 14:27

Servicesenteret og biblioteket i Øvre Eiker skal bli bedre på å hjelpe dem som ønsker digital veiledning.

Informasjon om tjenesten er distribuert ut i flere kanaler og det var 15 innbyggere som var innom vår første kafe 21. mars.  Vi fikk hjulpet alle og de fleste uttrykte takknemlighet for denne muligheten.

Tirsdag 10. april er neste kafè og  vi ønsker innbyggere som ønsker hjelp hjertelig velkommen . Vi oppfordrer de som har ID brikke eller brev med koder fra MinID, til å ta dette med. Da dette er påkrevd for enkelte søknader og nettsteder.

Servicesenteret og Biblioteket gir også veiledning i egne lokaler innenfor ordinær åpningstid.  På Biblioteket må man gjøre en avtale. På Servicesenteret trenger man ingen avtale det er bare å stikke innom.

Trenger du hjelp til NAV på nett, Øvre Eiker kommune på nett, Digital postkasse eller Altinn? Trenger du en e-postadresse? Ønsker du å lese aviser på nettbrett, bestille billetter eller reiser? Eller vil du bli kjent med Facebook, Instagram eller Snapchat?

Vi arrangerer Digital kafé i kantina fra kl. 14.00 til 17.00 følgende datoer:
• Tirsdag 10. april og onsdag 25. april
• Mandag 07. mai og onsdag 23. mai

Øvre Eiker kommune stiller med utstyr og ressurser. Ta med egen PC/nettbrett hvis du har. Enkel servering!
Du trenger ikke melde deg på det er bare å møte opp.
Har du spørsmål til dette? Lurer du på om du kan få den hjelpen du har behov for?
Ta kontakt med Servicesenteret på rådhuset på tlf. 32 25 10 00
Hjertelig velkommen!