Digital kafè 12. juni

Bergh, Anne-L Endret:07.06.2019 12:48
Illustrasjonsfoto av digitale medier (Pexels)

Servicesenteret og biblioteket i Øvre Eiker skal bli bedre på å hjelpe de som ønsker digital veiledning.

Øvre Eiker kommune ønsker å være en aktiv bidragsyter til å øke den digitale kompetansen blant våre innbyggere og vi fortsetter med tilbudet om Digital kafè i kantina på rådhuset i Hokksund.

Trenger du hjelp til NAV på nett, Øvre Eiker kommune på nett, Digital postkasse eller Altinn? Trenger du en e-postadresse? Ønsker du å lese aviser på nettbrett, bestille billetter eller reiser? Eller vil du bli kjent med Facebook, Instagram eller Snapchat?

Vi oppfordrer de som har ID brikke eller brev med koder fra MinID, til å ta dette med. Da dette er påkrevd for enkelte søknader og nettsteder.

Øvre Eiker kommune har inngått et samarbeid med Eiker videregående som stiller med veiledere på tirsdager sammen med veileder fra Øvre Eiker kommune.

På onsdagstreffene vil hver kafè starte med et 15 min. foredrag om et tema.

Vi har åpen Digital kafé i kantina på rådhuset følgende datoer:

Dato:Kl.slettTema (15 min foredrag)
Onsdag 12. juni Kl. 13.30 – 15.30Apper

Ta med egen PC/nettbrett eller telefon hvis du har.
Du trenger ikke melde deg på det er bare å møte opp. Salg av kaffe og kake, Vipps eller kontant.

Har du spørsmål til dette? Lurer du på om du kan få den hjelpen du har behov for?
Ta kontakt med Servicesenteret på rådhuset på tlf. 32 25 10 00

Servicesenteret og Biblioteket gir også veiledning i egne lokaler innenfor ordinær åpningstid.  På Biblioteket må man gjøre en avtale. På Servicesenteret trenger man ingen avtale det er bare å stikke innom.
Hjertelig velkommen!

Opprettet: 07.03.2018 13:37