Diggihjelpen i Øvre Eiker

Bergh, Anne-L Endret:01.10.2018 14:39
Illustrasjonsfoto av digitale medier (Pexels)

Servicesenteret og biblioteket i Øvre Eiker skal bli bedre på å hjelpe de som ønsker digital veiledning.

Øvre Eiker kommune ønsker å være en aktiv bidragsyter til å øke den digitale kompetansen blant våre innbyggere. Vi starter opp igjen med vårt tilbud om Digital kafè i kantina på rådhuset i Hokksund.

Trenger du hjelp til NAV på nett, Øvre Eiker kommune på nett, Digital postkasse eller Altinn? Trenger du en e-postadresse? Ønsker du å lese aviser på nettbrett, bestille billetter eller reiser? Eller vil du bli kjent med Facebook, Instagram eller Snapchat?

Vi oppfordrer de som har ID brikke eller brev med koder fra MinID, til å ta dette med. Da dette er påkrevd for enkelte søknader og nettsteder.

Servicesenteret og Biblioteket gir også veiledning i egne lokaler innenfor ordinær åpningstid.  På Biblioteket må man gjøre en avtale. På Servicesenteret trenger man ingen avtale det er bare å stikke innom.

Vi har åpen  Digital kafé i kantina på rådhuset fra kl. 13.30 - 15.30  følgende datoer:
* Onsdag 10. og 24. oktober
* Onsdag 14. og 28. november

Ta med egen PC/nettbrett hvis du har. Enkel servering!
Du trenger ikke melde deg på det er bare å møte opp.
Har du spørsmål til dette? Lurer du på om du kan få den hjelpen du har behov for?
Ta kontakt med Servicesenteret på rådhuset på tlf. 32 25 10 00
Hjertelig velkommen!