Digital kafè høsten 2019

Bergh, Anne-L Endret:02.10.2019 13:19
Illustrasjonsfoto av digitale medier (Pexels)

Servicesenteret og biblioteket i Øvre Eiker i samarbeid med Eiker videregående skole, skal bli bedre på å hjelpe de som ønsker digital veiledning.

Øvre Eiker kommune ønsker å være en aktiv bidragsyter til å øke den digitale kompetansen blant våre innbyggere og vi fortsetter med tilbudet om Digital kafè i kantina på rådhuset i Hokksund. Nå i nært samarbeid med elever fra Eiker videregående skole.

Møt en hyggelig gjeng med ungdommer med god kunnskap. Vi gleder oss til å være til hjelp og ha hyggelige samtaler.  Alle er velkommen.

Trenger du hjelp til NAV på nett, Øvre Eiker kommune på nett, Digital postkasse eller Altinn? Trenger du en e-postadresse? Ønsker du å lese aviser på nettbrett, bestille billetter eller reiser? Eller vil du bli kjent med Facebook, Instagram eller Snapchat?

Vi oppfordrer de som har ID brikke eller brev med koder fra MinID, til å ta dette med. Da dette er påkrevd for enkelte søknader og nettsteder.

Vi har åpen Digital kafé i kantina på rådhuset følgende datoer:

Dato:Temaer
Tirsdag 08. oktober

Grunnleggende bruk av internett

Tirsdag 22. oktober

Passord og sikkerhet

Tirsdag 29. oktober

Offentlig Innlogging

Tirsdag 05. november

Vipps og nettbank

Tirsdag 12. november

Epost, digipost

Tirsdag 19. november

Nyttige internettsider

Tirsdag 26.november

Apper

Ta med egen PC/nettbrett eller telefon hvis du har.

Tidspunktet er fra kl. 13.30 - 15.15 hver gang, enkel bevertning.

Har du spørsmål til dette? Lurer du på om du kan få den hjelpen du har behov for?
Ta kontakt med Servicesenteret på rådhuset på tlf. 32 25 10 00

Servicesenteret og Biblioteket gir også veiledning i egne lokaler innenfor ordinær åpningstid.  På Biblioteket må man gjøre en avtale. På Servicesenteret trenger man ingen avtale det er bare å stikke innom.
Hjertelig velkommen!

Opprettet: 07.03.2018 13:37