Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Digital veiledning til våre nye innbyggere

Bergh, Anne-L Endret:05.07.2018 10:01

Øvre Eiker kommune har det siste året hatt et prosjekt som heter "Digital veiledning" til våre innbyggere. Prosjektet har vært rettet mot alle innbyggere som ønsker digital hjelp. Vi har hatt spørsmål om: offentlig innlogging, facebook, hvordan bruke nettbrett, bruke e-post m.m. På disse treffene har vi hatt flere seniorer, men ikke så mange av våre nye innbyggere. 

Prosjektgruppa tok derfor et initiativ overfor NAV og Voksenopplæringen for å kunne tilby digital veiledning til denne gruppen.  Med god hjelp fra ansatte på NAV og ansatte på rådhuset, gjennomførte vi 2 veiledningsdager den 27. og 28. juni 2018.    

Det møtte ca. 15 stk. deltagere pr. dag.  Det var forskjellige behov. Vi hadde spørsmål om hjelp til netthandel, e-post eller offentlig innlogging. Vi gjennomførte også felles kursopplegg som viste litt fra kursmodulene i digidel.no og fra nettsteder som altinn.no og norge.no  Tilbakemeldingene fra våre nye innbyggere var positive, og vi håper at de vil også benytte tilbudet som starter opp igjen til høsten sammen med seniorer og andre som ønsker digital veiledning.

 Vi ønsker velkommen til Diggikafe i kantina på Rådhuset mellom kl. 13.30 – 15.30 følgende onsdager høsten 2018:

  • 26.september
  • 10.oktober
  • 24.oktober
  • 14.november
  • 28. november.

Håper vi ser deg!

God sommer ønskes alle innbyggere fra oss i Diggihjelpen i Øvre Eiker kommune.

Opprettet: 05.07.2018 09:31