Dora Thorallsdottir til biblioteket

Velle, Lene Myrvold Endret:04.10.2018 18:42

Ønsker du en nær, ærlig og tillitsfull relasjon med barn? Ønsker du å møte barn på en slik måte at masing og kjefting blir overflødig? Førstkommende mandag kl. 19 kommer standup-komiker og relasjonsterapeut Dora Thorallsdottir til biblioteket i Hokksund med et foredrag om det utfordrende familielivet.

Foredragsholder Dora Thorhallsdottir grunnla Relasjonssenteret AS i 2006, og arbeider som foredragsholder, relasjonsterapeut og lærer på den skolen hun driver. Hun har utdanning som familieterapeut fra Kempler instituttet i Danmark (med Jesper Juul som hovedlærer), og er fra før utdannet allmennlærer og journalist med mastergrad i kommunikasjon fra Dora ThorallsdottirEngland.

Dora Thorhallsdottir har også jobbet fire år som standup-komiker, noe hun har returnert til ved å sette opp det kritikerroste showet ”Det var ikke sånn det skulle bli” på Latter, Aker Brygge. Showet har gått for fulle hus siden premiere 19. september 2013, med bl.a Norgesturnè høsten 2014. Dora ble også nominert som årets stand-up komiker for Komiprisen på NRK i 2014. Dora Thorhallsdottir foredrag tar derfor ofte utgangspunkt i humor.

Biblioteket ønsker velkommen til et interessant foredrag.
Foredraget har gratis inngang, og det har vært stor forhåndsinteresse. Det kan derfor være lurt å møte opp tidlig!

Foredraget holdes i festsalen, og FAU ved Hokksund ungdomsskole har kafé med kaker, kaffe og brus fra kl. 18.

Opprettet: 04.10.2018 18:33