Kommunen hedret sine 25-årsjubilanter

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:10.11.2017 11:35

​20 ansatte ble torsdag 9. november hedret for sin 25 år lange innsats i kommunen. - Som ordfører, er jeg stolt av kommunens 1200 ansatte, og jeg er takknemlig overfor alle dere som har brukt så store deler av livet deres på å bidra til at Øvre Eiker er en god kommune å bo i, sa Ann Sire Fjerdingstad til jubilantene.

16 av 20 av årets jubilanter var samlet til festmiddag på Sundhaugen. Foto: Sunniva Riste-Bjørkli

Ansatt siden 1992:
Årets jubilanter er foran f.v. Ellen Ø. Grønli, Wenche B. Rustand, Else Brastad, ordfører Ann Sire Fjerdingstad, Anne Berit Haga, Marit Kristvang og Anne Gina B. Schweder. Bak f.v. Hilde M. Brandsdal, Ann Karin Nilsen, Mona C. Sagvolden, Torunn K. Hals, Sissel Joranger, Siren K. Kruke, Ingjerd L. Petersen, Elin Hængsle, Laila Kvåle Støstad og Helle Ingeborg Fossli. Ikke til stede: Grethe S. Knive, Marianne Borgersen, Elisabeth Sundland og Bente E. Strøm.

Foto: Sunniva Riste-Bjørkli

Hele 20 jubilanter ble hedret i forbindelse med årets erkjentlighetsmiddag på Sundhaugen torsdag 9. november 2017. 16 av dem var til stede. Representanter fra administrasjonen var også inviterte, sammen med formannskapet. Ordfører Ordfører Ann Sire Fjerdginstad overrekker erkjentlighetsgaven til jubilant Ann Karin Nilsen. Foto: Sunniva Riste-BjørkliAnn Sire Fjerdingstad innledet kvelden med å ønske velkommen.

- All honør til dere

Etter en bedre middag, var det duket for ordførerens takketale og gaveoverrekkelse, der jubilantene kunne velge mellom gullklokke og gavekort på ​Nøstetangen glass.
- Vi er avhengige av den kunnskapen og erfaringen dere sitter på. Gjennom mine 8 år som ordfører i Øvre Eiker kommune, har jeg selv sett og opplevd verdien av ansatte som kjenner historien. Det er spennende å lytte til, og det er veldig nyttig kunnskap. En velfungerende kommuneorganisasjon er en nødvendig del av hverdagen til hver og en av oss som bor her i Øvre Eiker, i alle faser av livet. Slik var det da dere begynte og slik er det ennå. All honnør til dere alle og tusen takk for innsatsen, sa ordføreren.

- Hva rekker man på 25 år?

Også rådmann Trude Andresen snakket til hver enkelt av jubilantene da hun takket dem for 25 år av deres yrkeskarriere.
- Hva rekker man egentlig på 25 år? Man rekker å få barn og se dem bli voksne. Man rekker å skaffe seg kompetanse og erfaring som gir tyngde i arbeidslivet. Man rekker å forelske seg, kanskje gifte og skille seg og forelske seg på nytt. Man rekker å gå fra frisk som en fisk til alvorlig syk og kanskje tilbake til frisk igjen. Man rekker å leve ganske store deler av livet faktisk. Og dere har valgt å gi tida, kompetansen, kreftene, gleden og innsatsen deres – i alle fall deler av døgnet - til Øvre Eiker kommune.Tusen takk for det, avsluttet rådmannen.

Opprettet: 10.11.2017 09:33