Fagdag for alle ansatte i barnehagene i Øvre Eiker

Rita Skjønberg Kløverød Endret:23.03.2018 10:02

​Onsdag kveld var alle ansatte i barnehagene i Øvre Eiker invitert til fagkveld der pedagogisk dokumentasjon som arbeidsmåte for å fremme lek og livsmestring stod på agendaen.

Under tittelen "På jakt etter barnas egne stemmer" loset foredragsholder og høyskolelektor i pedagogikk ved Høyskolen i Sørøst- Norge Jostein Paulgård Østmoen barnehagefolket i Øvre Eiker gjennom en engasjerende fagkveld i Kultursalen på Hokksund ungdomsskole.

Fagkveld barnehageansatte i Øvre Eiker.JPG

Gjennom sin lekne og unike formidlingsevne skapte Jostein gode refleksjoner, bevisstgjørende betraktninger og kunnskapsrike impulser til et engasjerende og interessert barnehagepublikum.

Pedagogisk dokumentasjon som arbeidsmåte for å fremme lek og livsmestring var kveldens tema der bevisste relasjonelle voksne, barnesyn og tilstedeværelse/ observasjon var en del av det som ble løftet frem.

Det ble en kveld med et godt faglig påfyll for barnehagefolket og i god tråd med barnehagenes satsningsprosjekt "Kom og lek"!

Opprettet: 23.03.2018 09:35