Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Familieforestillingen "Drømmesentralen" gjester biblioteket

Velle, Lene Myrvold Endret:22.03.2019 10:20

​Lørdag 30. mars kommer elevene fra Røren barne- og ungdomsteater til bibliotekscenen i Hokksund med forestillingen "Drømmesentralen". 

​Instruktør Marte Blom Sommerfeldt valgte temaet "Drømmer", og elevene i Røren barne- og ungdomsteater har selv skrevet egne tekster til stykket, samt improvisert frem scener.

Gikk du glipp av familieforestillingen "Drømmesentralen" da den ble satt opp på Røren skole i fjor sommer? Da har du muligheten nå.

Vi møter pasient Ingrid Gjepst Olsen som har sluttet å drømme. Hun oppsøker Drømmesentralen for å få hjelp til å finne igjen drømmene sine. Dessverre har professor Mørk og hans assistent Anton Mareritt en skummel plan om å gi henne evige mareritt ... Vil forskerteamet klare å få Ingrid til å drømme igjen?

Røren barne- og ungdomsteater er sammen med biblioteket og flere andre samarbeidspartnere med i det nasjonale prosjektet, Biblioteket som samskaper. Sammen med Kongsberg bibliotek er Øvre Eiker bibliotek med gjennom Buskerud fylkesbibliotek. Prosjektet omhandler teorier og metoder for å sette samskaping ut i livet; sammen med ungdom skal man  få etablere en scene der egenaktivitet, kreativitet, læring og relasjonsbygging kan skje, for slik å utvikle og skape fellesskap og tilhørighet på tvers.

Gratis inngang.
Bibliotekscenen i Hokksund lørdag 30. mars kl. 15.00.

Drømmesentralen


Opprettet: 22.03.2019 09:52