Felles fagdag for alle barnehagene i Øvre Eiker

Rita Skjønberg Kløverød Endret:29.01.2018 09:42

Kompetansegruppen for barnehagene inviterte onsdag 24.1.2018 til felles fagdag med tema psykisk helse og livsmestring ledet av Kari Kilen.

Det var en stor gjeng på nær 300 ansatte fra barnehage, Familiesenteret og barnevern som var samlet i Kultursalen på Hokksund ungdomsskole onsdag til fagdag. Kompetansegruppen hadde invitert Kari Kilen til å holde foredrag under tema psykisk helse og livsmestring.

En fullsatt sal fulgte intenst med på Kari Kilens viktige budskap. Hun har i mange år undervist helse- og sosialarbeidere i Norden og internasjonalt. De siste årene har hun særlig forsket på tidlig foreldre/barn-samspill og tilknytning, metodeutvikling i forhold til omsorgssvikt og forebyggende arbeid. Hun er spesielt opptatt av tverrfaglig samarbeid blant de forskjellige instanser som arbeider med barn.

Det ble en viktig dag med fokus på relasjonens betydning, bevissthet rundt samspill, tilknytning, hvordan kjenne igjen symptomer og forebygge på et tidlig tidspunkt. En kunnskapsrik dag som gav refleksjon og bevissthet rundt det viktige mandatet vi har i våre profesjoner i arbeid med barn og deres familie.

Opprettet: 29.01.2018 09:16