Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Foreldreforberedende kurs på Familiesenteret våren 2019

Støstad, Laila-K Endret:09.01.2019 13:59
voksne og barn sine hender

​7. februar starter vårens første Foreldreforberedende kurs på Familiesenteret. Et godt parforhold og foreldresamarbeid betyr mye for livskvaliteten til hele familien, og er svært viktig for barnas oppvekst. Familiesenteret ønsker å støtte opp om foreldre i denne spennende og krevende småbarnsperioden. Kurset er gratis.

​En ny fase i livet begynner når man får barn. Det er en hendelse som skaper rom for mye glede, samtidig vet vi at det krever innsats å være både mamma/pappa, kjæreste og samarbeidspartner i småbarnsperioden. Til hjelp og inspirasjon i denne nye livssituasjonen inviteres du/dere til foreldreforberedende kurs på Familiesenteret. Her vil du møte jordmor og familieterapeut, og du vil få mulighet til å bli kjent på Helsestasjonen/Familiesenteret før barnet kommer. Vi vil også snakke om det å være gravid, og tida etterpå.

Kursinformasjon:
Torsdag 7. februar  kl. 16:00-18:00 på Familiesenteret (Stasjonsgata 72-74 Hokksund). Kursholdere er Anne Gro Røyland (familieterapeut/helsesøster) og Jorid Tellefsen (jordmor/helsesøster)
Kurset bygger på programmet “Godt Samliv” fra Bufdir.
Påmelding sendes til Familiesenteret på e-post​: annegro.royland@ovre-eiker.kommune.no

 

Opprettet: 03.01.2019 13:48