Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Foreldreforberedende kurs på familiesenteret

Støstad, Laila-K Endret:06.08.2018 15:43

23. august starter høstens første Foreldreforberedende kurs på Familiesenteret. Et godt parforhold og foreldresamarbeid betyr mye for livskvaliteten til hele familien, og er svært viktig for barnas oppvekst. Familiesenteret ønsker å støtte opp om foreldre i denne spennende og krevende småbarnsperioden.

En ny fase i livet begynner når man får barn. Det er en hendelse som skaper rom for mye glede, samtidig vet vi at det krever innsats å være både mamma/pappa, kjæreste og samarbeidspartner i småbarnsperioden. Til hjelp og inspirasjon i denne nye livssituasjonen inviteres du/dere til foreldreforberedende kurs på Familiesenteret. Her vil du møte jordmor og familieterapeut, og du vil få mulighet til å bli kjent på Helsestasjonen/Familiesenteret før barnet kommer. Vi vil også snakke om det å være gravid, og tida etterpå.

Kursinformasjon

Kurset er gratis og holdes onsdag 23. august  - 2018 fra kl. 16:00-18:00 på Familiesenteret (Stasjonsgata 72-74 Hokksund). Kursholdere er Jorid Tellefsen (jordmor/helsesøster) og Anne Gro Røyland (familieterapeut/helsesøster).

Kurset bygger på programmet “Godt Samliv” fra Bufdir.
Påmelding sendes til Familiesenteret på e-post​: annegro.royland@ovre-eiker.kommune.no

Opprettet: 06.08.2018 13:19