Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Gave til Familiesenteret fra LC Huldreblom

Gulliksen, Terje Endret:21.06.2018 13:57

​I anledning 20-års jubileet har Lions club Huldreblom i Øvre Eiker valgt å gi en gave på kr. 20.000 til Familiesenteret i Øvre Eiker kommune. "Vi ble skikkelig overrasket og er veldig takknemlige" sier Lene Hansen, leder for Familiesenteret. 

​Huldreblom er en egen Lions club i Øvre Eiker for damer, og klubben har eksistert i 20 år. Hvert år er det blitt samlet inn et sted mellom 80.000-90.000 kr, og hver krone har tilfalt gode formål i vår egen kommune, men også til nasjonale og internasjonale formål. 

Fra 1. juli fusjonerer Huldreblom og Øvre Eiker Lions Club, og blir en felles Lions club for både gutter og jenter. Gaven til Familiesenteret er derfor den siste gaveoverrekkelsen før klubbene fusjonerer. 

President Turid Minge Smørgrav og sekretær Ingjerd Kvaal Andersen i Huldreblom forteller med stort engasjement om hjertesakene til klubben, og Familiesenteret og arbeid for barn og familier er noe av det som ligger deres hjerte nærmest. 

"Vi har fulgt Familisenteret i mange år og ønsker med gaven å bidra til opplevelser og aktiviteter for barn og unge med en krevende livssituasjon", sier Smørgrav og Andersen. 

Laila Kvale Støstad ved Familiesenteret forteller om en sommertur til Killingen som er rett om hjørnet. 30 barn i alderen 9-14 år skal på overnattingstur med bading, krabbefiske, utprøving av kano og kajakk - opplevelser man tar med seg for alltid. 

                                                                                     
Gaven fra Huldreblom skal også brukes til høst- og vinterferieaktiviteter, og er øremerket aktiviteter og opplevelser for barn og unge med en krevende livssituasjon. 

"Vi ble skikkelig overrasket, gaven bidrar at barn og ungdom har mange fine opplevelser i vente. Vi retter en stor takk til Lions Club Huldreblom" sier Lene Hansen, leder for Familisenteret.

 

På bildet ser du f.v: Laila Kvale Støstad, Turid Minge Smørgrav, Ingjerd Kvaal Andersen og Lene T. Hansen.

Opprettet: 20.06.2018 12:27