Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Gavedryss fra Sparebankstiftelsen

Velle, Lene Myrvold Endret:20.02.2019 15:46
Biblioteksjef Birgithe tar imot gavebrev

En fornøyd biblioteksjef med gavebrev fra Sparebankstiftelsen DNB.

​ Torsdag 18. januar mottok biblioteket et kjærkomment gavebrev fra Sparebankstiftelsen DNB til innkjøp av sportsutstyr i BUA Øvre Eiker. 

Det var 10. november i fjor at ordfører Ann Sire Fjerdingstad åpnet det nye utlånstilbudet i kommunen - BUA - på den gamle skoletomta via a vis rådhuset. 

Den gang var det lite utstyr, men nok til å komme i gang. Nå har BUA mottatt en svært kjærkommen pengegave på kr. 200 000,- fra Sparebankstiftelsen DNB. Pengene skal gå til innkjøp av vinterutstyr, som blant annet alpinski, langrennsski og skøyter.

BUA Øvre Eiker administreres av Seksjon Kultur og Livskraft, og selve driften er det biblioteket som står for. Alt utlån av utstyr går gjennom samme system som bokutlånet, og du må ha et lånekort på biblioteket for å kunne låne med deg topp utstyr hjem i én uke av gangen. Det var biblioteksjef Birgithe Schumann-Olsen som mottok gavebrevet.

Så langt i år har interessen for utlån vært stor, og med pengegaven fra Sparebankstiftelsen kan enda flere komme seg ut i det fine vinterværet!
Opprettet: 20.02.2019 15:27