Helsesista til biblioteket

Velle, Lene Myrvold Endret:11.04.2019 10:33

​Mandag 29. april er hele Norges Helsesista, Tale Krohn Engvik, invitert til biblioteket for å snakke om ungdom, kropp og press.

Hvordan skal vi være gode foreldre og voksne for en generasjon ungdommer som vokser opp under stort press både til prestasjoner og til utseende, døgnet rundt? Forstår ungdommer konsekvensene av å sende og legge ut bilder og filmer i sosiale medier, og hvordan kan vi kommunisere best mulig med ungdommene våre og forstå den kulturen de vokser opp i?

Tale Maria Krohn Engvik er helsesøsteren som bestemte seg for å nå bredere ut til ungdom ved å kommunisere med dem på deres egen arena. Med en miks av seriøs kunnskap, humor og personlighet når hun ut til opp mot 150 000 seere på Snapchat daglig. Hun er også i disse dager aktuell med en tv-serie for og med ungdom der vanskelige og tabubelagte tema som sex, kropp, nakenbilder, selvmordstanker og kjærlighetssorg blir tatt opp på en enkel og ufarlig måte.

Biblioteket i samarbeid med Hokksund byutvalg inviterer til en spennende og aktuell kveld for både voksne og ungdommer.

Arrangementet vil foregå i rådhusets festsal. Kafé med salg av kaffe og kaker fra kl. 18 i regi av FAU Hokksund ungdomsskole. Foredraget starter kl. 19, og etter foredraget blir det informasjon fra de lokale kommunale ungdomstjenestene.

Med støtte fra Lions Øvre Eiker og Kiwanis Øvre Eiker.
Gratis inngang.
Helsesista