Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Hverdag og humor i litteraturen

Velle, Lene Myrvold Endret:07.09.2019 14:44

 Tirsdag 10. september kl. 19 inviterer biblioteket til bokbad med forfatterne Janne S. Drangsholt og Anne Gunn Halvorsen. Med ulike grep snakker forfatterne om hvordan det hverdagslige kan skape levende og god litteratur. Samtales ledes av bibliotekets egen bokbader, Anne Gina Sveaass.

Janne Stigen Drangsholts romankarakter Ingrid Winter stresser rundt i livet og kjemper for å overleve endeløse FAU-møter, Janne S. Drangholt og Anne Gunn Halvorsenkartlegginger, seminarer på jobb og oppussing av hus - voksenlivet på boks. Drangsholt har et stort komisk talent og kombinerer dette med å ta hverdagslige situasjoner vi alle kan kjenne oss igjen i, på kornet.


Anne Gunn Halvorsen, forfatteren av den kritikerroste boka «Livet og korleis leve det», har prøvd å finne ut hva som gjør at vi kaver oss opp, blir stressa og utbrente. Hvorfor blir folk så slitne, og hvem sin feil er det egentlig? Boka er en konkret håndbok i stressmestring og et underholdende øyeblikksbilde av tiden vi lever i.

Tirsdag 10. september kan du møte forfatterne i en samtale om humor og hverdag i litteraturen. Med ulike grep snakker Drangsholt og Halvorsen om hvordan det hverdagslige kan skape levende og god litteratur og hvordan det kunstneriske uttrykket kan gi viktige perspektiver på nettopp hverdagslivet.

Samtalen ledes av bibliotekets egen bokbader, Anne Gina Sveaass.
Velkommen til et spennende bokbad!

Fri inngang.
ARK bokhandelen på Eiker Senter selger aktuelle bøker i etterkant av foredraget.


Opprettet: 07.09.2019 14:29