​Øvre Eiker kommune har fått sin første innovasjonsstrategi!

Bye, Ane Frederikke Endret:14.02.2019 12:35
Klikk her for å lese innovasjonsstrategien

​Åtte personer, representanter fra alle seksjoner, samt to tillitsvalgte, har det siste året sett nærmere på hvordan Øvre Eiker kommune skal styrke utviklingsarbeidet sitt.

De har jobbet med spørsmål som: Hvordan skal vi jobbe for å finne de gode løsningene? Hva skal vi gjøre for å skape en god og fruktbar innovasjonskultur?

Det har resultert i en folder – innovasjonsstrategien - med en tiltaksplan, som skal bidra til at planen blir virksom i vårt praktiske arbeid. Strategien sier noe om hvordan vi skal drive forbedrings- og fornyingsarbeidet vårt i årene som kommer.

For å underbygge og forsterke det som står i planen har vi opprettet en nettside.Her håper vi at du kan finne inspirasjon, kunnskap, verktøy, kontaktmuligheter og ressurser knyttet til innovasjon i Øvre Eiker kommune.

Nettsiden finner du ved å klikke her.

De som har sittet i prosjektgruppen i dette arbeidet er:
Eli Skistad Akermann, jordmor
Eva Kristina Hoås Bauhr, dgiver innkjøp