Invitasjon til høring om Medvirkningsstrategi

Velle, Lene Myrvold Endret:29.09.2017 11:53
Medvirkningsstrategien 2017

​​Gjennom første halvår av 2017 har Seksjon Kultur og livskraft i samarbeid med innbyggere og andre kommunale tjenester kartlagt status med tanke på medvirkning og samskaping i kommunen vår. Nå inviteres alle interesserte til å komme med innspill på strategien.

Rådmannen tar sikte på å legge fram strategien for vedtak i kommunestyret 13. desember 2017, sammen med et forslag til handlingsplan. Strategien vil bli fulgt opp av politiske saker som omhandler enkeltspørsmål, slik som samarbeidet med grendeutvalg, kommunal rådsstruktur og samarbeidet med paraplyorganisasjoner (idrettsråd, musikkråd o.l.).

Vi inviterer alle interessenter til å komme med synspunkter, innspill og tilbakemeldinger på denne.
(Det skal ikke gis tilbakemelding på kunnskapsgrunnlaget, som også ligger ute. Kun strategien).

Vi ber om at innspill sendes til post@ovre-eiker.kommune.no  og merkes med “Høringsinnspill medvirkningsstrategi”.
Høringsfristen er satt til 1. november 2017.

Hvis du har lyst til å lese kunnskapsgrunnlaget bak medvirkningsstrategien, finner du den her:

Opprettet: 26.09.2017 14:59