Velkommen til jubileumsforestilling!

Tvinnereim, Åsmund Endret:07.12.2018 19:15

Øvre Eiker kulturskole fyller 20 år, og inviterer til en variert og storslått jubileumsforestilling 8. og 9. desember - helt gratis!

​Øvre Eiker kommunale musikkskole ble startet 1. august 1998 og har nå i hele 20 år bidratt til flotte kulturopplevelser for kommunens barn- og unge. Siden oppstarten har tilbudet blitt utvidet til å omfatte ca 300 elevplasser og det tilbys i dag undervisning innen musikk, kunstfag, drama og dans.

Kulturskolens Jubileumsforestillinger i desember markerer høydepunktet i et veldig aktivt jubileumsår. Prosjektansvarlig Marte Blom Sommerfeldt lover en variert og storslått opplevelse.

Publikum inviteres med i feiringen som foregår lørdag 8.12 og søndag 9.12. Det er gratis inngang, men billetter må bookes på TicketCO.no (søk på Øvre Eiker kulturskole).

Velkommen!

Bilde til plakat sort hvit.jpg

Opprettet: 04.12.2018 19:00