Kommunale lokaler stengt for utleie til 31. juli

Bye, Ane Frederikke Endret:19.05.2020 15:45

Kommunen har vurdert muligheten for å åpne for utleie av kommunale lokaler som vanlig i tida framover.  Vi har stor forståelse for at frivillige lag og foreninger gjerne vil komme i gang med sine aktiviteter igjen.

​Samtidig stiller nye veiledere for smittevern store krav til renhold for de vanlige kommunale tjenestene. Dette gjør at vi dessverre ikke har kapasitet til å gjøre ytterligere ekstra renhold for å kunne ha vanlig utlån/utleie av kommunale lokaler.

Unntaket er kommunale tjenester, som vil kunne booke lokaler til sin bruk, samt avtalt musikkøving i tråd med veiledere. Omfanget av musikkøving er så begrenset at vi har mulighet til å håndtere dette, sammenlignet med andre aktiviteter.

Kommunen vil gjøre en ny vurdering før sommerferien av hva som er mulig å gjøre fra 1. august.

Vi beklager at dette gir ekstra ulemper for mange, men vi har valgt å prioritere smittevern.

Opprettet: 18.05.2020 15:50