Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Offensiv produktutvikling i landbruker i Øvre Eiker

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:07.12.2017 10:02

Bonde Atle Tærum lager fruktvin til topprestauranter på gården i Øvre Eiker.

​Atle Tærum driver Skott Gård i Øvre Eiker kommune. Primært driver han med kornproduksjon, men her dyrkes det også bær og frukt. Den driftige bonden har nå også startet produksjon og salg av fruktviner. Produksjonen av blant annet hylleblomstvin og en «eiswein» laget av plomme har slått så godt an produktene selges til topprestauranter og barer. Blant annet kjøper baren Himkok og Michelin-restauranten Kontrast i Oslo fruktvinene fra Skott gård. Atle Tærum går foran som et glimrende eksempel på innovativ og offensiv nyutvikling i landbruker.

Les stor omtale av Atle Tærum og Skott gård i D2, Dagens næringslivs livsstilsmagasin.

Faksimile fra D2s reportasje om Atle Tærum og hans fruktvinproduksjon på Skott gård i Øvre Eiker.

Opprettet: 07.12.2017 09:44