Legat til støtte for vanskeligstilte personer og unge under utdanning i Øvre Eiker kommune - utdeling av midler

Bergh, Anne-L Endret:21.09.2018 14:02

​Legatets formål er å yte hjelp til økonomisk vanskeligstilte personer i Øvre Eiker kommune med vekt på å bedre barn og unges livssituasjon og til unge under utdanning.

Tildeling av årlig avkastning fra legatet skjer etter skriftlig søknad til styret.

• Ca. 3/4 av avkastningen skal tildeles vanskeligstilte personer, fortrinnsvis barn og unge hvor de med funksjonshemming eller astma skal ha prioritet.
  • Ca.¼ av avkastningen skal tildeles unge som tilskudd til utdanning.

De som tildeles midler må være bosatt i Øvre Eiker kommune. Du finner lenke til søknadsskjema her eller fås ved henvendelse til Servicesenteret på tlf. 32 25 10 00. Alle kan søke, også privatpersoner på vegne av egne barn.
Søkere må legge ved ligningsattest for siste år, evnt. bekreftelse på skoleplass.

Søknadsskjemaet sendes:

Øvre Eiker kommune, Postboks 76, 3300 Hokksund eller via e-post: post@ovre-eiker.kommune.no

Søknadsfrist: 12. oktober 2018

Opprettet: 19.09.2018 14:31