Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Leselystfestivalen 2018

Velle, Lene Myrvold Endret:23.10.2018 14:45

​17. – 20. oktober strømmer barna til Øvre Eiker bibliotek for å delta på den store Leselystfestivalen 2018! Gjennom lesestunder, eventyrstunder, forfatterbesøk, konserter, kunstverksted, skuespill og utstillinger håper Bokbamsen og biblioteket at barna skal få med seg mange gode opplevelser i løpet av disse dagene. 

​En egen festival for barna

Leselystfestivalen er en litteraturfestival for barn og arrangeres annethvert år av Bokbamsen og biblioteket i Øvre Eiker. I år er vi stolte av å kunne presentere en innholdsrik og morsom festival med flotte gjester og variert program. Forfatterbesøk, kunstverksted, konserter, eventyrstunder og skuespill er bare noe av alt det man kan oppleve på biblioteket disse dagene. Vi får i år besøk av blant annet Stian Hole, Jørn Lier Horst, Hans Jørgen Sandnes, Camilla Kuhn, Fortellerhuset i Oslo, Julie Vega Dahl, Aimi Wallumrød og Ingvild Græsvold. I tillegg vil to kjente og kjære tanntroll avslutte festivalen lørdag ettermiddag når Teater Egal kommer på besøk med skuespillet Karius og Baktus. 

Åpning av ny barneavdeling med spesiallaget kunstverk

Dette er femte gang Bokbamsen og biblioteket arrangerer Leselystfestivalen. I år er alt litt ekstra spennende, siden vi skal åpne vår splitter nye barneavdeling i løpet av festivalen! Det skjer lørdag 20. oktober kl. 12. Stian Hole har i den sammenheng laget et helt eget kunstverk til oss som vi gleder oss til å vise frem. Velkommen til små og store!
For fullstendig festivalprogram, klikk på bildet under:

Leselystfestivalen 2018Opprettet: 15.10.2018 12:29