Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Linnea Dale til Bibliotekscenen

Velle, Lene Myrvold Endret:04.10.2022 10:50

​Linnea Dale ble som 16-åring kjent for det norske folk som finaledeltaker i den tredje sesongen av Idol. Etter deltakelsen ble Dale invitert med som gjestevokalist i Donkeyboy og er for mange kjent som stemmen bak hitsinglene «Ambitions» og «Sometimes». Torsdag 13. oktober gjester hun Tussmørk Torsdag.

Dale solodebuterte i 2012 med albumet «Lemoyne Street», som ble produsert av Øystein Greni fra Bigbang. Deretter kom oppfølgeren «Good Goodbyes» produsert av Kim Bergseth og Paal Waaktaar fra A-ha i 2014. Samme år deltok også Dale i den norske finalen av Melodi Grand Prix med singelen «High Hopes» som kom på 2. plass. I 2018 slapp hun albumet «Wait For The Morning», som fikk strålende kritikker fra anmeldere over hele landet. Spesielt ble singelen «Favourite Mistake» trukket frem med terningkast 6 av VGs anmelder.

Linnea var med i 2020-sesongen av «Hver gang vi møtes» der hun fremførte sine egne tolkninger av låter fra blant andre Odd Nordstoga, Hellbillies og Frida Ånnevik. I januar 2020 slapp hun låta «Out of Heaven». Linnea spiller nå inn sitt fjerde album, der den første singelen ble sluppet i vår. Med en fersk utgivelse i bagasjen kommer hun til å turnére med et nytt band med musikere plukket fra øverste hylle.

På Bibliotekscenen denne kvelden kommer Linnea Dale i duoformat der hun har med seg Sigurd Thomassen på gitar og vokal. Velkommen!

18 års aldersgrense.
For ledsagerbillett, ta kontakt med biblioteket.
Inngang kr. 249,-.
Bibliotekbaren åpner kl. 19:00.
Konsertstart kl. 19:30.
Foto: Frode Fjerdingstad
Linnea Dale


Opprettet: 04.10.2022 09:59