Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Inspirasjonskveld med Liv Gade på biblioteket

Velle, Lene Myrvold Endret:01.02.2019 09:02

​​Liv Gade er Norges eneste bokinspirator. Hun reiser land og strand rundt for å inspirere og motivere små og store til leselyst ved å holde glødende foredrag om sin store lidenskap i livet – nemlig litteratur. Mandag kommer hun til biblioteket i Hokksund.

Denne kvelden tar Gade også med seg den lokale forfatteren Gunn Marit Nisja til biblioteket. Hun skal blant annet fortelle om sin nye roman «Etter oss», som kommer i salg i mars. Liv Gade

500 år etter at den første norske boka ble trykt, inviterer Nasjonalbiblioteket nemlig til nasjonalt bokår. Bokåret 2019 skal feires med minst 500 arrangement i 500 bibliotek landet over. I denne anledning er hun invitert til biblioteket for å inspirere til videre leseglede.  

Liv Gade fikk forlagsprisen på Lillehammer i 2007 -  og har vært nominert til Sandefjord kommunes kulturpris. Gade jobber også med NRK radio. Hun har vært på "God morgen, Norge" flere ganger, og i bokprogrammet til Hans Olav Brenner.
Hun har også populær litteraturspalte i ukebladet ”Familien” med mange tusen abonnenter. I tillegg jobber hun i fagtidsskriftet «Bok og bibliotek» hvor hun anbefaler bøker – og er gjesteskribent i ukebladet "Hjemmet", Norges største løssalgblad.

Vi gleder oss til en hyggelig inspirasjonskveld!
Mandag 4. februar kl. 19.
Gratis inngang.


Opprettet: 01.02.2019 08:48