Livskraftige sammen!

Velle, Lene Myrvold Endret:19.12.2017 14:36

​13. desember vedtok kommunestyret en ny strategi for medvirkning og samskaping. Strategien heter “Livskraftige sammen!”, og bygger videre på Øvre Eikers mangeårige arbeid med medvirkning.

Målet er først og fremst at innbyggere og kommuneansatte skal møte hverandre som mennesker. Selv om vi har ulike roller,Medvirkningsstrategien skal vi møtes med empati, respekt og åpenhet. Kommunen skal legge til rette for at det er enkelt å påvirke kommunen, og skal ha en kultur for å utvikle tjenestene sine med utgangspunkt i innbyggernes behov. Morgendagens gode liv skapes av innbyggerne, men et samspill mellom kommune, næringsliv og frivillighet er nødvendig for å gi gode rammer.

Strategien har et tiårig perspektiv. Det er fordi vi har høye ambisjoner om at du skal ha den samme, gode opplevelsen i møte med alle som jobber i kommunen. Det krever ganske store kulturendringer. Selv om vi allerede nå setter i gang med tiltak som skal gjøre en forskjell, så må vi ha folk med på laget.

Nedenfor finner du strategien og den første handlingsplanen til strategien. Vi har også lagt ut det omfattende kunnskapsgrunnlaget som lå til grunn for strategien – for spesielt interesserte.

Opprettet: 19.12.2017 14:23