Ny kommunalsjef for økonomi, innkjøp og eierskap

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:13.08.2018 11:36

​Leif-Arne Steingrimsen (49) har takket ja til jobben som ny kommunalsjef for økonomi, innkjøp og eierskap i Øvre Eiker kommune.

Steingrimsen kommer fra stillingen som rådgiver med ansvar for å forberede økonomiplan og budsjett fra 2020 i Nye Drammen. Ny kommunalsjef Leif Arne Steingrimsen. Foto: Svelvik kommune

Steingrimsen har lang erfaring fra kommunal sektor, både som økonomisjef, assisterende rådmann og rådmann. Han har jobbet i flere bydeler i Oslo, samt i Svelvik kommune - hele tiden i skjæringspunktet mellom de kommunale tjenestene og økonomifaget. Kommunens nye økonomisjef er diplomøkonom fra BI, og har i tillegg hovedfag i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Han har også studert innovasjon, ledelse og demokrati. Steingrimsen bor i Drammen.

- Jeg ser fram til å få Leif Arne på lederlaget i Øvre Eiker. Han blir en god støttespiller for meg og kommunens ledere i en tid med mange endringsprosesser og en krevende kommuneøkonomi, sier rådmann Trude Andresen.

Dagens økonomisjef, Toril V. Sakshaug, går etter eget ønske over i en prosjektstilling for å konsentrere seg om å profesjonalisere kommunens rolle som eier av selskaper og foretak, samt vårt arbeid i interkommunale samarbeid.

Opprettet: 06.08.2018 13:38