Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Oppdater din info i vårt varslingssystem

Leversby, Solveig Endret:29.07.2019 11:04
Springflo. Foto: Andy Armstrong/Flickr (CC)

​Blir du varslet?
​​Vannverket i Øvre Eiker benytter UMS-varsling ved større hendelser. 
   

Øvre Eiker kommune benytter telefonvarsling til innbyggerne. Ved planlagt vedlikehold av ledningsnettet, uventet vannstans eller ved anbefalt koking av vann får du beskjed via telefon eller SMS  ved at det blir sendt ut SMS til alle mobiltelefoner, og en automatisert talemelding til de kontaktpersonene som kun er registrert med fasttelefon.

Hvordan virker det?
I forbindelse med vannavstenginger, lekkasjer, driftsavbrudd etc. vil det gå ut en beskjed om hva som har skjedd eller hva som skal skje. Systemet fanger opp alle registrerte telefonnummer på eiendommen i det berørte området.

For å sikre at flest mulig blir varslet, benytter vi registre med personer og bedrifter satt sammen av data fra en rekke kilder. Det kan dessverre allikevel skje at vi mangler informasjon om deg eller din bedrift. Fra denne siden kan du sjekke hvilke opplysninger som er registrert på deg eller på din bedrift, og legge deg til eller endre oppføringer. Våre registre benyttes kun av brukere av UMS’ varslingstjenester, ikke til noen form for kommersiell virksomhet. 

Privatperson?

Registeret er i utgangspunktet basert på informasjon fra Folkeregisteret, tele- og mobiloperatører og matrikkelen, men inneholder også oppføringer som er lagt inn av brukerne av våre varslingstjenester. Informasjonen fra Folkeregisteret er innhentet etter søknad fra hver enkelt bruker og etter godkjennelse fra Skattedirektoratet.

Bedrift?

Registeret er i utgangspunktet basert på informasjon fra Brønnøysundregistrene (Enhetsregisteret), Postens adresseregister, tele- og mobiloperatører og matrikkelen, men inneholder også oppføringer som er lagt inn av brukerne av våre varslingstjenester.

Hemmelig nummer?

Adressedatabasen fanger ikke opp personer med hemmelig nummer, hvilket betyr at de ikke mottar varsling med dagens system. Du som har slikt nummer og ønsker varsling kan registrere deg i databasen som blir holdt hemmelig for alle andre.

Får jeg varsel? Hvordan sjekker jeg det?

Du har mulighet til å kontrollere og endre din oppføring i UMS sin portal for administrering av kontaktdata
(UMS Contact Data Manager) her.
Sjekk din Oppføring evt. Se om du er varslet.

Opprettet: 07.04.2016 09:06