Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Pårørendeskole - for pårørende til personer med demens

Martinsen,Anne Kolseth Endret:21.06.2018 14:23

​Torsdag 20. september 2018 starter det opp pårørendeskole for pårørende til personer med demens. Påmelding fortløpende.

​Kommunen arbeider kontinuerlig for å sikre og forbedre tilbudet til personer med demens og deres pårørende. For pårørende til personer med demens arrangeres pårørendeskolen. Kurset er gratis for innbyggerne i Øvre Eiker kommune og Nedre Eiker kommune.


Øvre Eiker kommune samarbeider med Nedre Eiker kommune om pårørendeskolen. Kurset går over seks kvelder, og finner sted ved Eikertun helsehus, Festsalen.


Neste kurs starter torsdag 20. september 2018. Påmelding innen 01.09.2018.

Pårørendeskolen er et kurstilbud til deg som har et familiemedlem eller en nær venn med demenssykdom.

Personen med demens kan bo hjemme eller på institusjon. Gjennom faglige forelesninger, plenums- og gruppesamtaler, får du kunnskap om demens og innsikt i hvilke følger sykdommen kan ha for personen med demens, deg som pårørende og øvrige familie. Du treffer andre pårørende i samme situasjon og fagpersoner med kompetanse på området.


Temaer som tas opp er blant annet demenssykdommene, lovverket, tekniske hjelpemidler/velferdsteknologi, tjenester i regi av offentlige og frivillige organisasjoner, kommuikasjon med personer med demens og hvordan takle vanskelig adferd.

 

Pårørendeskolen Brosjyre 2018.pdf


For nærmere opplysninger og påmelding, kontakt:
Wenche-Lill Aakre på e-post wenche-l.aakre@ovre-eiker.kommune.no

eller resepsjonen ved Eikertun helsehus: tlf. 32 70 18 00

Opprettet: 06.09.2017 10:45