Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Nasjonal pris til Øvre Eiker bibliotek

Velle, Lene Myrvold Endret:25.03.2021 18:44

​Torsdag mottok Øvre Eiker bibliotek heder og ære for sitt arbeid rettet mot barn og ungdom. Det er Norsk Bibliotekforening som deler ut Barne- og ungdomsbibliotekprisen.

Prisen, som deles ut for aller første gang i år, skal deles ut annethvert år til et bibliotek som har anvendt nye ideer og utmerket seg i sitt tilbud mot barn og unge. Dette kan dreie seg om framtidsrettede, utradisjonelle og offensive tiltak innen formidling og kulturopplevelser.

I tildelingen ble følgende lagt vekt på:

“Prisvinnerbiblioteket har valgt å satse på både tradisjonelle og utradisjonelle aktiviteter rettet mot flere aldersgrupper, de aller minste så vel som ungdom. Gjennom kreative lavterskeltilbud for barn, via kunnskapsformidling, lesestimulering og ungdommers medvirkning og egenaktivitet bidrar biblioteket til å oppfylle sitt samfunnsoppdrag som læringsarena og kulturformidler. Nominasjonene for dette biblioteket vektlegger både enkelte ansattes kvaliteter, men også bredden av kvalitativt gode tjenester; fra bokbamse til ballkjoleverksted.”

Les hele tildelingsteksten her: NBF Barn og unge tildeling BUB-pris.pdf

De ansatte på biblioteket ønsker å takke alle trofaste og entusiastiske brukere, og alle som bidrar til at barn og ungdom opplever biblioteket som et godt sted å være.
Pris til biblioteket


Opprettet: 25.03.2021 18:27