Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Prosjektarbeid i barnehagen

Rita Skjønberg Kløverød Endret:28.03.2019 16:20

Fagkveld for styrere og pedagoger ​

​Onsdag kveld var styrere og pedagoger i de kommunale barnehagene samlet i festsalen for å få inspirasjon og kunnskap om hvordan prosjektarbeid kan brukes som arbeidsmetode inn i vår satsning "Kom og lek".

Lene Marie Monrad-Hole, Lene Holte og Christine Wallumrød fra STYD kommunikasjon stod for kveldens faglig innhold og loset oss gjennom en kveld med inspirerende eksempler som skapte gode refleksjoner rundt bordene. IMG_1776.JPG

Vi fikk høre om hvordan prosjektbasert jobbing kan handle om å leke seg frem mot en felles historie og voksne som er medforskere i denne historien sammen med barna. Vi fikk se hvordan et prosjektarbeid tar form fra visuelle tankekart til bruk av ulike virkemidler og symboler som gir prosjektet sin form, helhet og fellesskapsfølelse. Å jobbe helhetlig sammen med lekende samspill og impulser fra barns medvirkning, det skaper sammenheng og gir mening! 

En inspirerende kveld og hvem vet kanskje dukker det opp en ny prosjektkarakter eller et prosjektsymbol i din barnehage?

Opprettet: 28.03.2019 14:55