Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Radioteaterverksted i høstferien

Velle, Lene Myrvold Endret:27.09.2017 10:08
Radioteater

Ikke noe å finne på i høstferien? Biblioteket inviterer blant annet til lesestunder, radioteaterverksted og ba​rneforestilling.

I høstferien (2.-7. oktober) kan du kose deg med både lesestunder, radioteater og barneforestilling på biblioteket i Hokksund. 


Mandag og tirsdag holder Bokbamsen lesestunder på storskjerm kl. 11.30. 
Mandag passer lesestunden best for de mellom 3 og 5 år, mens den på tirsdag er tilpasset de fra ca. 6 -9. 

Tirsdag inviterer biblioteket også til radioteaterverksted.
Kjenner du noen som har lyst til å skrive spennende dialoger? Eller har en skuespiller i magen? Eller som drømmer om å lage lydeffekter og sitte ved en miksepult?
Radioteaterverkstedet er tilpasset barn og unge i alderen 11-14 år. 
Skuespiller, skribent og litteraturformidler Ketil Kolstad kommer til biblioteket, og sammen med lydtekniker Erik Brincker Svalheim tar han barna med på et tre-dagers opplegg med verksted i radioteater. 
Påmelding på mail til lene-m.velle@oeiker.no eller ved oppmøte på biblioteket innnen mandag 2. oktober. Kurset er gratis.
OBS: Kurset har begrenset antall plasser!

Lørdag avsluttes høstferieuka med en feiende flott barneforestilling med Égal Teater, kalt “Barnas århundre”. Den tar barna med på en historisk reise gjennom barnelitteraturen opp gjennom tidene. Du får blant annet møte Kaptein Krok, Peter Pan, Knerten, Ole Brum og Jon Blund. Inngang kr. 50,-. Passer best for barn fra ca. 3 år og oppover.

Hele uka kan du også kose deg med LEGO-bygging. Vi setter frem to store kasser fulle av LEGO, så her er det bare fantasien som setter grenser.

Velkommen til en hyggelig høstferie på biblioteket!Opprettet: 27.09.2017 09:41