Endringer i avfallshentingen i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:20.09.2017 09:58
Illustrasjonsfoto av søppelsekker. Foto: Quinn Dombrowski/Flickr - Creative Commons

Norsk Gjenvinning Renovasjon overtar avfallsinnhentingen i Drammensregionen.

​Mandag kveld ble det kjent at selskapet RenoNorden, som henter avfall fra husstandene i Drammensregionen, vil begjære seg konkurs, skriver Renovasjonsselskapet for Drammensregionen IKS (RfD) på sine hjemmesider.

RfD har fulgt denne situasjonen en god stund, og har derfor hatt beredskapsplaner som ville kunne settes i verk om nødvendig. Vi har allerede inngått avtale med Norsk Gjenvinning Renovasjon, som nå vil overta avfallsinnhentingen. Dette er en aktør med lang erfaring og kompetanse på fagfeltet renovasjon, skriver RfD.

RfDs hovedfokus er at avfallet skal bli hentet, og at både innbyggere og ansatte i minst mulig grad skal berøres av konkursen. Norsk Gjenvinning Renovasjon vil overta biler og tilby arbeid til alt mannskap som RenoNorden har benyttet ved de to avdelingene i Drammen og Hokksund.

Rådmann Trude Andresen er godt fornøyd med hvordan selskapet har håndtert den vanskelige situasjonen, og at innbyggerne i Øvre Eiker ikke vil bli skadelidende som følge av konkursen.

Opprettet: 20.09.2017 09:23