Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Restless til Skotselv kultursal

Velle, Lene Myrvold Endret:03.11.2017 09:19

​Onsdag 8. november kl. 19.30 inviterer bibliotekfilialen i Skotselv til konsert i kultursalen med bibliotekets eget husband, Restless. Bibliotekfilialen i Skotselv holder åpent hver onsdag ettermiddag og hver torsdag på dagtid, og ønsker med denne konserten å bidra til mer liv i kultursalen og bygda!

Med fele, mandolin, gitarer, dobro og kontrabass i tillegg til flerstemt vokal, serveres et variert og stemningsfullt repertoar, alt fra rolige countryballader til fartsfylte låter. Bibliotekfilialen i Skotselv holder åpent hver onsdag ettermiddag og hver torsdag på dagtid, og ønsker med denne konserten å bidra til mer liv i kultursalen og bygda!

 
Restless består av en bokbamse, en kulturkonsulent, to bibliotekarer og Morten x 2 og er hovedsakelig lokale musikere fra Øvre Eiker: Rannveig Nymoen (vokal), Lene Myrvold Velle (vokal), Åsa Ringborg (fele), Jon Wold (vokal og gitar), Morten Marstein (kontrabass og vokal), Morten Nymoen (dobro, mandolin og gitar) og Vetle Hæg Nymoen (trommer). 
 
Denne konserten blir bandets første i Skotselv, og publikum vil få høre låter av bl.a. Alison Krauss, Dixie Chicks, Larkin Poe og The Lovell Sisters.
Biblioteket ønsker velkommen til en hyggelig novemberkveld og garanterer en flott musikalsk opplevelse med både varme og trøkk!
 
Inngang kr. 150,-.
Onsdag 8. november kl. 19.30
RestlessOpprettet: 03.11.2017 09:10