Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Robert Post til Tussmørk torsdag

Velle, Lene Myrvold Endret:17.11.2022 13:21

 ​​Robert Post fra Langevåg på Sunnmøre, debuterte i 2005 med sin selvtitulerte plate som han fikk to Spellemannpriser for. Torsdag 24. november gjester han Bibliotekscenen i Hokksund.

Albumet inneholdt førstesingel «Got None» som gikk helt til topps i Italia samtidig som den gjorde det sterkt på lister i Storbritannia, Frankrike og Norge. Debutalbumet, som ble utgitt av Universal Music UK og produsert av Mike Hedges (The Cure, Manic Street Preachers, Travis), var “Record of the Week” på BBC Radio 2 og Sunday Times Culture skrev dette om platen: «The whole of Post’s debut album glories in tunes many songwriters would kill for…»

Musikken blir beskrevet som sofistikert, stemningsfull og fengende folkrock med særpreg og tidløse melodier, som om man blander Sgt-Pepper era Beatles med Rufus Wainwrights sjarme, litt Bob Dylan og en dæsj Neil Young.

I årene etter debuten har Robert Post spilt både på klubber, festivaler og TV-show i Europa og USA, og etter hvert delt scene med mange kjente navn. I 2009 ble oppfølgeren “Disarm & Let Go” sluppet til gode omtaler i Norge, Rhetoric (2011) viste en mer neddempet og akustisk utgave av sunnmøringen og i 2013 slapp han sin foreløpig siste utgivelse “The Button Moulder” hvor han spiller alle instrumenter selv. I 2022 gir Robert Post ut ny musikk - et dobbeltalbum med hele 21 låter med gitardrevet pop/rock med fullt band og flere gjesteartister. Med en fersk utgivelse i bagasjen kommer han til å gjøre en omfattende turné.

Post gjestet biblioteket sist gang sammen med Thom Hell, og vi gleder oss til å ønske ham velkommen tilbake. På Bibliotekscenen denne kvelden kommer han i duoformat der han har med seg Ronny Yttrehus på gitar. Velkommen!

Inngang kr. 249,-. Bibliotekbaren åpner kl. 19. 18 års aldersgrense.
Robert Post


Opprettet: 17.11.2022 13:10