Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Søk støtte fra Gjensidigestiftelsen!

Velle, Lene Myrvold Endret:15.09.2015 10:25
Gjensidigestiftelsen

​Ved midnatt går fristen for å søke støtte ut, så send inn søknad i dag! Med støtte fra Gjensidigestiftelsen kan ildsjeler og deres frivillige organisasjoner realisere gode prosjekter som er aktivitetsskapende, forebyggende, favner mange og er nyttige for samfunnet.

​Selv om tiden begynner å renne ut, bør man skrive en god søknad så tastaturet klaprer – før fristen går ut ved midnatt på tirsdag.
- Det er nettopp gode samarbeidsprosjekter i frivilligheten vi leter etter, og jeg håper at en siste oppmuntring til å søke støtte kan være til inspirasjon for alle flinke frivillige organisasjoner, sier områdeleder Chris Bjelke og oppfordrer enda flere fra enn de som har søkt til nå til å søke midler hos Gjensidigestiftelsen før fristen 15. september.

Om Gjensidigestiftelsen

Gjensidigestiftelsen jobber for å skape et tryggere, sunnere og mer aktivt samfunn gjennom å støtte ildsjeler og frivillige organisasjoner. Som største eier i Gjensidige med 62 prosent av aksjene, er vi med på å videreføre 200 års forsikringshistorie i Norge
Fra og med etableringen i oktober 2007 og frem til 2015 har Gjensidigestiftelsen tildelt over 1,2 milliarder kroner til rundt 4600 ulike prosjekter for å fremme trygghet og helse.
Les mer på www.gjensidigestiftelsen.no der du også finner elektronisk søknadsskjema.
 

Kontakt:


Chris Bjelke, områdeleder 99 24 24 95
chris.bjelke@gjensidigestiftelsen.no

Opprettet: 15.09.2015 10:02