"Syng med oss" med storslått 25 år-jubileum

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:04.05.2018 14:04

Siste tirsdag i måneden de siste 25 årene, har det vært allsang og musikalsk underholdning i "Syng med oss" på Eikertun. Nå har det blitt arrangert en velfortjent jubileumsfest.

Allsang og full kantine på Eikertun under 25-års-jubileetDet hele startet for 25 år siden, på våren 1993, da Øvre Eiker kommune satte i gang prosjektet "Trivsel på Eikertun". Lions bevilget penger til en ny kaffestue, og i flere år arrangerte foreningen hyggetreff med sang og hygge. I tillegg sørget noen driftige damer for gratis kaffe og kaker i den nye kaffestua på avd. B på Eikertun.

Hygge for beboere og andre

Etter ombyggingen av Eikertun, kom det på plass ny kafeteria, og allsang-treffene ble flyttet dit, slik at enda flere fikk være med. Dermed var "Syng med oss" et faktum, og er i dag en del av «kultur i omsorg».Nå er det ikke bare beboerne på Eikertun som kommer, men også veldig mange andre som setter stor pris på både selskapet og sangen. Det er blitt en flott møteplass for mange av bygdas innbyggere.

Takket de frivillige

Ordfører Ann Sire Fjerdingstad var blant de som ville takke alle de frivillige som gjør "Syng for oss" mulig. Ordfører Ann Sire Fjerdingstad takker de frivillige som gjør Syng med oss mulig
- "Syng med oss" er et godt bevis på at vår visjon "Sammen skaper vi et livskraftig Øvre Eiker" fungerer, og som ordfører er jeg mektig stolt av all frivilligheten som foregår i vår kommune. Tusen takk til dere alle, og i denne anledning, en spesiell takk til Lions som i alle disse 25 årene har brakt sang og musikk inn på Eikertun, sa ordføreren.

Jubileumskaken

De frivillige ble takket

Allsang og god stemning på 25-års-jubileet til Syng med oss. Alle foto: Ann Kristin Moe

Opprettet: 03.05.2018 13:49