TV-aksjonen 2018

Bye, Ane Frederikke Endret:08.10.2018 14:07
Klikk her for å bli bøssebærer

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 21.oktober.​

Årets aksjon har som mål å få til et varmere samfunn. At ingen skal være alene. Et viktig tema som mange er opptatt av.

Norge er et samfunn der forskjellene øker. Forskjeller som ikke først og fremst handler om etnisitet eller religion, hvor du kommer fra eller hvem du er. Men om du er innenfor eller utenfor.

Klikk her for å komme til TV-aksjonens hjemmeside

Det er mange måter å være utenfor på. Fra å mangle en seng å sove i, til å være utenfor arbeidsliv eller sosiale fellesskap. Dette rammer ikke bare enkeltpersoner, men gir ringvirkninger for hele befolkningen.

Med TV-aksjonen NRK 2018 kan Kirkens Bymisjon skape møter som redder liv.

I vår kommune er det Øvre Eiker Frivillg Sentral som er ansvarlig for TV-aksjonen.
Ta kontakt med daglig leder Live Skistad på mobil 413 77 480 eller mail frieiker@ovre-eiker.kommune.no

For å lese mer, bli bøssebærer eller finne ut av hvordan du kan bidra, sjekk www.blimed.no

Opprettet: 08.10.2018 13:43