Telefoniløsningen i Øvre Eiker kommune

Bergh, Anne-L Endret:01.12.2017 12:41

Øvre Eiker kommune bytter i disse dager telefonsystem. Vi går over til en samhandlingsløsning som heter Skype for business.

Denne løsningen gir oss mange interne fordeler i forhold til standard telefoni, som telefonmøter, videomøter, fjernhjelp, chat og så videre.På sikt vil dette også kunne gi flere muligheter for innbyggerne i kommunen.

Vi er godt i gang med omlegging og det kan dessverre forekomme at noen nummer ikke lar seg ringe til, når det ringes direkte til saksbehandler. Vi ber dere derfor om å ha litt tålmodighet og ringe tilbake litt seinere. I det vi legger over nummer vil dette være "ute av drift", men det vil bli operativt igjen etter noen minutter.

Hovednummeret til Øvre Eiker kommune, tlf. : 32 25 10 00 besvares i tidsrommet kl. 08:00 - 15:00 hver dag.

Opprettet: 01.12.2017 11:17