Kandidater til Tilgjengelighets- og inkluderingspris 2018 i Øvre Eiker

Bye, Ane Frederikke Endret:02.10.2018 12:52
Tilgjengelighets- og inkluderingspris

Rådet for funksjonshemmede (RFF) vil også i år dele ut en tilgjengelighets- og inkluderingspris. RFF ønsker forslag fra alle lag og foreninger om kandidater i Øvre Eiker som de mener har gjort seg fortjent til å få den.

Kriteriene er som tidligere:
"Tilgjengelighetsprisen er på kr 5.000,- samt et diplom som deles ut til en organisasjon, et sted m.v. som har lagt forholdene mest mulig til rette, både fysisk og psykisk, og som ønsker mennesker med funksjonshemming velkommen. Tilbudet må være av en viss varighet."

Rådet vil ha et arrangement på Frivillighetens Hus, Arbeidern, 5. desember hvor Tilgjengelighets- og inkluderingspris til årets vinner vil bli delt ut. Samtidig vil Frivillighetsprisen også bli utdelt. Det vil bli enkel servering og litt underholdning.

Mer informasjon om arrangementet kommer senere, så følg med på kommunens hjemmesiden og Facebookside.

FORSLAG til kandidater til Tilgjengelighets- og inkluderingspris 2018 i Øvre Eiker kommune prisen gis ved å fylle ut skjemaet fra denne lenken innen 31. oktober.

Opprettet: 02.10.2018 12:34