Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Ungdom spiller Beatles i Hokksund

Velle, Lene Myrvold Endret:07.05.2019 08:53

​Ungdom i Øvre Eiker har i vinter blitt invitert til å delta i et prosjekt som har handlet om å fremføre gode, gamle Beatles-låter for publikum på bibliotekscenen i Hokksund. Førstkommende fredag, 10. mai, er det klart for konserten “Come together”.

Et band, ei vokalgruppe og en gjeng blåsere vil servere mange kjente og kjære sanger fra et nesten utømmelig repertoar til musikkhistoriens kanskje mest kjente band.

Ingen av aktørene var i nærheten av å oppleve de britiske heltene mens de var aktive på 60-tallet. Likevel hadde mange av disse ungdommene, som er alderen 13-19 år, hørt om The Beatles, og de kjente også til enkelte av låtene.Ungdommene i Beatles-prosjektet
Frem til konserten har de nå blitt nærmere kjent med over 20 av dem og øvd inn komp, soloinnslag, sang, stryk- og blåsearrangementer. Bandet og vokalistene har holdt på en stund, mens kulturskolens blåserrekke har inntatt fellesøvingene mot slutten av forberedelsene.

Publikum kan glede seg til en fin musikalsk opplevelse med ivrige og flinke ungdommer. Det vil helt sikkert bli fristende å synge med på låter som; Let it be, Hey Jude, Yesterday, Help og mange flere.

Konsertstart på bibliotekscenen kl. 19 fredag 10. mai. 
Billetter kan kjøpes i døra eller på forhånd på biblioteket. 
Inngang:
Voksen 150,-
Barn/ungdom 100,-
Bizzy 50,-
Er du mellom 13 og 21 år og bor i Buskerud kan du kjøpe billigere billetter gjennom Bizzy-appen. Last ned appen i GooglePlay eller AppStore.
Opprettet: 07.05.2019 08:46