Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Utsolgt Unni Wilhelmsen-konsert på Bibliotekscenen

Velle, Lene Myrvold Endret:27.02.2020 14:38

​Unni Wilhelmsen er en av Norges mest aktive sceneentertainere, som reiser land og strand rundt med sine selvskrevne låter. Gjennom nærmere 2500 konserter og 8 plateutgivelser, har hun samarbeidet med mange forskjellige musikere og innenfor ulike musikksjangre. Torsdag 5. mars spiller hun for fullt hus på Bibliotekscenen i Hokksund. 

Unni har opptrådt på store konsertscener, men det er intimformatet hun trives best i. Hun spiller helst på de trangeste, små stedene, hvor hun kan se ansiktene til hver og en blant publikum. I tillegg til tekstene og musikken, får man gjerne høre historiene bak eller anekdoter om tilblivelsen. Med seg denne kvelden har hun sine medmusikere og gode venner Ronny Johnsen og Ole Jørn Myklebust.


Ronny Johnsen spilte sin første konsert med Unni i 2007 –blant annet medvirket han på Unnis plate ”7” fra 2010. I tillegg til å være leder for den frivillige organisasjonen Rett Fram, er Ronny allsidig og aktiv som både musiker, produsent, radiostemme og kulturanmelder.
Ole Jørn Myklebust er en dyktig jazztrompetist, særlig kjent for sitt nære samarbeid med Mari Boine. Han har mottatt den prestisjetunge prisen ”Årets unge jazzmusiker” med bandet Ra i 2000, fulgt av ”Have no Fear” - prisen året etter, av Jazzradioen og Hydro Texaco. I tillegg til sine soloprosjekter og sitt virke som studiomusiker, jobber Ole Jørn som musikkprodusent og komponist, samt som musiker i bandene til Unni Wilhelmsen, Jonas Fjeld og Melanie Scholtz.

Bibliotekbaren åpner kl. 19. Begrenset antall plasser.
18 års aldersgrense.
Øvre Eiker bibliotek.
Unni WilhelmsenOpprettet: 27.02.2020 14:31