Vann og avløpsanlegg til Horgen

Leversby, Solveig Endret:09.07.2018 10:43

​Kommunen bygger nytt ledningsanlegg til Horgen.
​Når dette er ferdig kan alle husstander og bedrifter på Horgen koble seg til kommunalt vann- og avløpsnett.

Første del av anlegget ble lagt i den nye gangveien langs Fv283 Horgenveien i samarbeid med Statens Vegvesen i løpet av 2016 og 2017. Andre og siste del av anlegget fram til Lerberg er under bygging nå, og vil bli ferdig i løpet av høsten 2018. Dette innebærer at de første husene kan koble seg til det nye anlegget for vann og avløp i siste del av 2018.

Utover høsten og vinteren vil kommunen informere berørte huseiere og bedrifter om hva dette innebærer. Informasjon vil bli gitt både skriftlig og i folkemøter. For å kunne gi mest mulig detaljert informasjon, vil folkemøtene bli oppdelt etter geografisk tilhørighet.

Opprettet: 09.07.2018 10:15